“Google Pixel En Pixel XL Vanaf 20 Oktober In De Winkel”

Pixel CDe website Ausdroid meldt op basis van anonieme bronnen dat de twee nieuwe Pixel- smartphones van Google vanaf 4 oktober te bestellen zijn. Vanaf 20 oktober liggen de toestellen in de winkel. Helaas krijgen de toestellen wel een hoge adviesprijs mee, aldus de bron.

Een adviesprijs voor de smartphones heeft Ausdroid niet gegeven, maar in Australië bij de telecomprovider Telstra zijn de toestellen voor ongeveer 65 euro per maand te bestellen. Dit wijst op een hoge prijs voor een los toestel.

Als de geruchten kloppen noemt Google de smartphones Pixel en Pixel XL. De Pixel XL beschikt over een 5,5-inch display, een Qualcomm-processor, 4GB werkgeheugen, een vingerafdrukscanner, een 3.450mAh accu met ondersteuning voor Quick Charge 3.0, een USB-C- poort, een 12 megapixel camera aan de achterkant en een 8 megapixel camera aan de voorkant.

De Pixel beschikt over vergelijkbare specificaties, maar heeft een 5-inch scherm en een kleinere 2.770mAh accu. Beide toestellen draaien op een aangepaste versie van Android 7.0 (Nougat).

via [techzine]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.