Motorola Moto Z Nu Verkrijgbaar

motorola-moto-zTijdens de IFA-beurs in Berlijn introduceerde Lenovo de Motorola Moto Z. Deze dunne smartphone heeft high-end specificaties en is voorzien van een poort om hardware-modules op aan te sluiten. De Moto Z is vanaf nu verkrijgbaar in Nederland voor een verkoopadviesprijs van 649 euro. De smartphone kan ook in combinatie met een abonnement worden aangeschaft.

De Moto Z beschikt over een 5,5-inch AMOLED-display met een resolutie van 1440 x 2560 pixels, een Qualcomm Snapdragon 820-processor, 4GB werkgeheugen, 32GB of 64GB opslagruimte dat kan worden uitgebreid met een microSD-kaart, een 2600mAh accu, een 13 megapixel camera met laser-autofocus aan de achterkant, een 5 megapixel camera aan de voorkant en een vingerafdrukscanner. Ook is er een aansluiting voor Moto Mods aanwezig. De smartphone heeft een strak design en is slechts 5,19 mm dik.

motorola-moto-mods

De Moto Mods connector op de smartphone maakt het mogelijk om hardware-modules aan de achterkant van de Moto Z te klikken. Zo heb je de keuze uit een JBL speaker, een power pack, een beamer en de Hasselblad Moto Mod. De Hasselblad Moto Mod is een opklikbare camera module die beschikt over 10x optische zoom en een Xenon flitser. Deze modules zijn wel erg prijzig, maar moeten volgens Lenovo ook op toekomstige Motorola-toestellen werken.

via [gsmhelpdesk]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.