Is Dit De Xiaomi Mi 5s?

Xiaomi Office fotoOp het internet is een foto opgedoken waarop vermoedelijk de Xiaomi Mi 5s te zien is. Eerder doken al de specificaties van deze high-end smartphone op.

De Xiaomi Mi 5s beschikt vermoedelijk over een 5,15-inch display met een Full HD-resolutie en 3D-touch, een Snapdragon 821-processor, 6GB werkgeheugen, tot maar liefst 256GB opslagruimte, een 16 megapixel camera en een 3490mAh accu met QuickCharge 3.0-ondersteuning.

Over het uiterlijk was tot nu toe weinig bekend, maar op de onderstaande foto zien we volgens de bron de Xiaomi Mi 5s. Wat gelijk opvalt is de ronde homeknop. Deze knop is bij de normale Mi 5 namelijk ovaal. Het is mogelijk dat de homeknop op de Xiaomi Mi 5s niet is voorzien van een vingerafdrukscanner, omdat er wordt gesproken over de aanwezigheid van een Sense ID-scanner van Qualcomm. Een dergelijke vingerafdrukscanner kan achter het scherm worden geplaatst.

Xiaomi Mi 5s foto

Gelekte foto’s moeten we altijd even met een korrel zout bekijken, aangezien het best mogelijk is dat we hier een andere onaangekondigde Huawei smartphone zien. Een releasedatum is nog niet bekend.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.