Details Samsung Galaxy Xcover 4 Gelekt

samsung galaxy xcover 3Samsung komt binnenkort waarschijnlijk met een opvolger van de Galaxy Xcover 3. Er is namelijk informatie opgedoken over deze robuuste en waterdichte ‘Galaxy Xcover 4’.

Er is een Wi-Fi certificaat opgedoken bij de Wi-Fi Alliance voor een toestel met het typenummer ‘SM-G390F’. De in 2015 gelanceerde Galaxy Xcover 3 kreeg het typenummer ‘SM-G388F’ en de in 2016 gelanceerde Galaxy Xcover 3 VE kreeg het typenummer ‘SM-G389F’. We kunnen er dus vanuit gaan dat de ‘SM-G390F’ de nieuwste smartphone in de Xcover-serie moet worden.

Specificaties van de smartphone ontbreken nog, maar er staat wel dat de Samsung Galaxy Xcover 4 zal draaien op Android 7.0 (Nougat). Ook verwachten we dat de Xcover 4 net als de voorganger een waterdichte behuizing en een MIL-810G certificering voor haar stoot- en valbestendigheid krijgt.

wi-fi-certificaat-galaxy-xcover 4

De voorgangers van de Galaxy Xcover 4 verschenen in maart en april op de markt, waardoor we verwachten dat Samsung de Xcover 4 in de komende maanden zal introduceren. Mogelijk zal Samsung de smartphone al tijdens de Mobile World Congress in Barcelona presenteren.

via [gsmhelpdesk]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *