LG X Power Nu Verkrijgbaar In Nederland En België

LG X PowerIn juni introduceerde de Zuid-Koreaanse fabrikant LG de X Power-smartphone die onder andere is voorzien van een 4100mAh accu. Deze smartphone is nu uitgebracht in Nederland en België en krijgt een adviesprijs mee van 199 euro.

De LG X Power is een budget-smartphone die is voorzien van een 5,3-inch display met een HD-resolutie, een MediaTek MT6735-chipset, 2GB werkgeheugen, 16GB opslagruimte dat kan worden uitgebreid met een microSD-kaart, een 13 megapixel camera aan de achterkant, een 5 megapixel camera aan de voorkant en ondersteuning voor NFC en 4G.

Wat de smartphone iets aantrekkelijker moet maken is de grote 4100mAh accu. Volgens LG moet de smartphone dankzij deze accu bij normaal gebruik twee dagen meegaan. Ook is de accu dankzij de snellaadtechnologie binnen 2,5 uur weer volledig vol en kan de LG X Power via een USB OTG-kabel andere toestellen opladen.

LG-X-Power

Officieel is de LG X Power nog niet aangekondigd voor de Nederlandse en Belgische markt, maar de smartphone is al wel op de LG-website te vinden. De meeste Nederlandse en Belgische webwinkels geven aan de smartphone snel op voorraad te hebben.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.