Meer Informatie Over Google Pixel-smartphones Bekend

Pixel CGoogle zal naar verwachting op 4 oktober twee nieuwe smartphones presenteren. De smartphones worden door de fabrikant HTC gemaakt en komen op de markt onder de namen Pixel en Pixel XL. Van deze toestellen zijn nu meer details bekend.

In de afgelopen weken zijn de Pixel en Pixel XL gespot in de database van benchmark-app Geekbench, zijn er enkele renders opgedoken en is onlangs de voorkant gefotografeerd. Volgens de Benchmark beschikken beide toestellen over een Qualcomm Snapdragon 820-processor en 4GB werkgeheugen, en draaien de smartphones op Android 7.1 (Nougat).

In Hong Kong verschenen enkele foto’s van de voorzijde van beide modellen. Volgens de leverancier van deze panelen krijgt de kleinere Pixel een 4,99-inch display, terwijl de grotere Pixel XL een 5,46-inch display krijgt. In deze foto’s zien we ook de openingen voor de sensors, speakers en frontcamera.

Pixel-XL-panel-foto

Het scherm van de Pixel krijgt waarschijnlijk een resolutie van 1920 x 1080 pixels, terwijl de Pixel XL een resolutie van 2560 x 1440 pixels krijgt. Verder verwachten we een 12 megapixel camera aan de achterkant, een 8 megapixel camera aan de voorkant en 32GB of 128GB opslagruimte. De Pixel krijgt een 2770mAh accu en de Pixel XL krijgt een 3450mAh accu.

via [techtastic]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.