Opnieuw Details Nokia D1C Opgedoken

NokiaEerder schreven we dat de eerste details van de Nokia D1C waren opgedoken, een smartphone die draait op Android 7.0 (Nougat). Deze week is de Nokia D1C opnieuw opgedoken in een benchmarktest, waardoor we nu meer weten over de specificaties van de smartphone.

Een nieuwe fabrikant die smartphones onder de Nokia-merknaam mag maken werkt samen met Foxconn aan verschillende Android-toestellen. Eén van deze smartphones krijgt de codenaam Nokia D1C. Gegevens van deze smartphone zijn nu zowel op Geekbench als AnTuTu opgedoken.

De smartphone beschikt over een scherm met Full HD-resoluite (1920 x 1080 pixels), een Snapdragon 430-processor, 3GB werkgeheugen, 32GB opslagruimte, een 13 megapixel camera aan de achterkant, een 8 megapixel camera aan de voorkant en Android 7.0 (Nougat). Volgens bronnen heeft het display een formaat van 5-inch of 5,5-inch.

AnTuTu Nokia D1C

Foto’s, prijzen en een releasedatum ontbreken nog. Dus we weten niet hoelang we nog moeten wachten. Wij zijn in ieder geval nieuwsgierig naar de nieuwe Nokia-smartphones, ook al worden ze niet meer gemaakt door het zelfde bedrijf als vroeger.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.