Ziggo GO-app Komt Naar Android TV En Apple TV

ziggoZiggo heeft aan Totaal TV laten weten dat het bedrijf de Ziggo Go-app beschikbaar zal maken voor andere apparaten. Zo komt Ziggo Go onder andere naar Android TV en Apple TV. Wanneer de ondersteuning voor deze apparaten zal worden uitgerold is nog onduidelijk.

Ziggo heeft aangegeven dat het bedrijf werkt aan de Ziggo Go-app voor Android TV en Apple TV, maar een introductiedatum kan het bedrijf nog niet geven. Met de ondersteuning voor Android TV is het straks mogelijk om op smart-tv’s live tv te kijken via Ziggo. Ook zijn series zoals Game of Thrones beschikbaar. Gebruikers van Ziggo kunnen de app openen op hun mobiel, om vervolgens te streamen naar een tv met Chromecast.

Eerder maakte Ziggo al bekend dat de app zal worden uitgebreid met verschillende nieuwe functies. Zo maakt Ziggo het onder andere mogelijk om bepaalde programma’s te downloaden om later offline terug te kijken. Dezelfde functie kennen we onder andere van de Netflix-app. Ook introduceerde Ziggo halverwege 2017 50 nieuwe zenders, waaronder Fashion TV, MTV Live, MyZen, Motorsport.tv, Baby TV, Animal Planet, Aljazeera English en het Ziggo Eventkanaal. De uitbreiding van ondersteunde apparaten, de extra zenders en de nieuwe functies maken Ziggo Go steeds populairder.

via [techzine]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.