“Lenovo Introduceert Moto M-smartphone Op 8 November”

lenovo-moto-m-8-novemberDe Chinese fabrikant Lenovo zal op 8 november de Moto M-smartphone presenteren. Dit blijkt uit een gelekte poster waarop de smartphone samen met de introductiedatum staat afgebeeld. Lenovo zal op deze dag ook de Lenovo P2 presenteren.

Volgens een doorgaans goed geïnformeerde bron beschikt de Moto M over een 3000 mAh accu, terwijl de Lenovo P2 een accu krijgt met een capaciteit van maar liefst 5100 mAh. De overige specificaties van beide toestellen komen verder waarschijnlijk veel met elkaar overeen.

De Moto M beschikt volgens de geruchten verder over een 5,5-inch display met een Full HD-resolutie, een Helio P10-processor, 4GB werkgeheugen, 32GB opslagruimte dat kan worden uitgebreid met een microSD-kaart, een 16 megapixel camera aan de achterkant en een 8 megapixel camera aan de voorkant. De smartphone draait op een bijna kale versie van Android 6.0 (Marshmallow).

De Lenovo P2 zal begin november op de markt verschijnen voor een adviesprijs van 299 euro. De adviesprijs van de Moto M is nog niet gelekt. Ook is het nog niet bekend of Lenovo de Moto M en de P2 in de Benelux op de markt zal brengen.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.