Motorola Introduceert Moto Z2 Force En 360 Camera Moto Mod

Motorola-Moto-Z2-ForceMotorola, de dochteronderneming van Lenovo, heeft deze week de Moto Z2 Force en de 360 Camera Moto Mod onthuld. De Moto Z2 Force beschikt over een 5,5-inch scherm en een Snapdragon 835-processor. Met de 360 Camera Moto Mod is het mogelijk om video’s in 360 graden op te nemen.

Het 5,5-inch QHD AMOLED-scherm van de Moto Z2 Fore is uitgerust met Shattershield-technologie. Hierdoor is het scherm extra bestand tegen barsten en beschadigingen. Lenovo heeft zoveel vertrouwen in de technologie dat het bedrijf vier jaar lang garantie geeft tegen barsten in het scherm en de cameralens aan de voorkant. De garantie geldt echter alleen bij valpartijen die binnen een bepaalde redelijkheid vallen. Ook vallen krassen niet onder de garantie. De behuizing is dankzij aluminium 7000-legering ook erg stevig.

De Moto Z2 Force beschikt verder over een Qualcomm Snapdragon 835-processor, 6GB werkgeheugen, 128GB opslagruimte dat kan worden uitgebreid met een microSD-kaart, een 2730mAh accu en een 12-megapixel f/2.0 dual-camera. Een 3.5mm-aansluiting ontbreekt. De Moto Z2 Force zal deze zomer in Europa op de markt verschijnen.

360 Camera Moto Mod
De 360 Camera Moto Mod is een hardware-module die 360-graden beelden kan opnemen met een 4K-resolutie. Ook kan de module driedimensionele audio opnemen. De module maakt gebruik van één lens aan de voorkant en één lens aan de achterkant. Softwarematig worden de beelden van beide camera’s aan elkaar gemonteerd, met een 360-graden video als eindresultaat. Deze video’s kunnen bewerkt worden met ‘geavanceerde bewerkingssoftware’.

360 camera moto mod

De 360 Camera Moto Mod komt 10 augustus op de markt voor omgerekend ongeveer 260 euro. Het is nog onduidelijk of de module ook in de Benelux verkrijgbaar zal zijn.

via [tweakers]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.