Xiaomi-toestellen Nu Officieel In Europa Verkrijgbaar

Xiaomi-logoDe Chinese fabrikant Xiaomi is officieel gestart met de verkoop van toestellen op de Europese markt. Polen is het eerste land waar de toestellen van Xiaomi te koop worden aangeboden.

Xiaomi werkt al een lange tijd aan een introductie op de Europese markt en heeft in die tijden onder andere een belangrijke patentenovereenkomst met Microsoft gesloten om juridische obstakels uit de weg ruimen. Nu de concurrentie op de Chinese markt steeds groter aan het worden is, heeft Xiaomi een officiële distributeur aangewezen in Polen. Hierdoor kunnen consumenten in Polen een Xiaomi-toestel aanschaffen met garantie en reparatie.

In Polen liggen de Redmi 3S, Note 3 en de Mi 5 nu in de winkel. De kosten voor deze toestellen liggen wel een stuk hoger dan de prijzen in bijvoorbeeld China, omdat de distributeur nog importkosten en garantiekosten bij de “normale” prijs op doet.

Vanaf wanneer de Xiaomi-toestellen via de officiële manier in Nederland en België verkrijgbaar zullen zijn is niet bekend.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.