“Xiaomi Maakt Kleinere Variant Van Mi Mix”

xiaomi-mi-mixKort geleden introduceerde de Chinese fabrikant Xiaomi een opmerkelijke randloze smartphone. De Mi Mix heeft een 6,4-inch scherm en dat is wel aan de erg grote kant. Xiaomi zou volgens de laatste geruchten echter werken aan kleinere versie van de Mi Mix.

De Mi Mix is een opvallende “smartphone”. Het toestel heeft namelijk een 6,4-inch scherm, maar is dankzij de minimale bezels niet veel groter dan de gemiddelde 5,7-inch smartphone. Zowel aan de zijkanten als aan de bovenkant van het scherm heeft de Mi Mix praktisch geen schermranden.

De kleinere uitvoering van de Mi Mix zou over een 5,5-inch scherm beschikken, waardoor de smartphone aanzienlijk kleiner zal worden. Op de onderstaande foto zien we volgens de bron zowel de grote als de kleine Mi Mix.

xiaomi-mi-mix-nano

De Mi Mix heeft niet alleen een opmerkelijk uiterlijk, maar beschikt ook over krachtige specificaties. Zo vinden we onder de motorkap onder andere een Snapdragon 821-processor, 6GB werkgeheugen, een 16-megapixel camera en een 4400mAh accu.

Specificaties van de kleinere uitvoering zijn nog niet gelekt en we weten ook nog niet wanneer Xiaomi de smartphone officieel zal presenteren.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.