“Samsung Galaxy S8 Krijgt 6GB Werkgeheugen En 256GB Opslagruimte”

samsung-galaxy-s7-edge-blauwVolgens een nieuw gerucht zal Samsung de Galaxy S8 voorzien van 6GB werkgeheugen en maar liefst 256GB opslagruimte. De Zuid-Koreaanse fabrikant zal de smartphone in het eerste kwartaal van 2017 presenteren.

Na het dilemma met de Galaxy Note 7 heeft Samsung iets goed te maken. Samsung lijkt dit te willen doen door een zeer aantrekkelijke en krachtige Galaxy S8 te lanceren. Volgens de nieuwste berichten zal de Galaxy S8 namelijk beschikken over 6GB werkgeheugen en 256GB opslagruimte. Hierdoor heb je minder kans op een traag systeen als je meerdere apps tegelijk draait en kan je zonder problemen films, muziek en foto’s downloaden.

Net als bij de Galaxy S7 zal er ook een uitvoering komen met 32GB of 64GB opslagruimte, maar mocht je meer opslagruimte nodig hebben dan kan je kiezen voor een uitvoering met 256GB opslagruimte.

Het gaat voorlopig nog om een gerucht, maar deze keuze lijkt vrij logisch. Samsung heeft eerder namelijk al eens een ander toestel met 6GB werkgeheugen geïntroduceerd, de Galaxy C9 Pro. Ook heeft de iPhone 7 van Apple, Samsung’s grootste concurrent, een uitvoering met 256GB opslagruimte. Om te kunnen blijven concurreren moet Samsung Meer opslagruimte aan gaan bieden.

via [nieuwemobiel]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.