Video: Samsung Toont Voor Het Eerst De Galaxy S7 Edge, Of Toch Niet?

Samsung Galaxy S7 Edge videoDe langverwachte Samsung Galaxy S7 Edge is voor het eerst officieel aan de wereld getoond. Tenminste, daar lijkt het op. De smartphone die later deze maand zal worden aangekondigd is, volgens velen, te zien in een nieuwe Galaxy-promotievideo van de Zuid-Koreaanse fabrikant.

In de Indonesische video, met de slogan “Get Ready for #TheNextGalaxy“, zien we onder andere een hele duidelijke verwijzing naar een stof- en waterdichte behuizing. Ook zien we dat het mogelijk is om de smartphones draadloos op te laden. Of we daadwerkelijk de Galaxy S7 Edge zien, of gewoon de Galaxy S6 Edge+ die de functies van de Galaxy S7 Edge toont is niet duidelijk. De smartphone lijkt namelijk identiek aan Samsung’s huidige flagship, terwijl eerdere renders juist aangeven dat het design van de smartphone zal veranderen.

Meer details over de smartphone kunnen we niet opmaken uit de video. De geruchten spreken echter over een 5,7 inch-scherm voor de Galaxy S7 Edge en een 5,1-inch scherm voor de Galaxy S7. Intern vinden we waarschijnlijk een 3600 mAh accu, een Exynos 8890-processor, 4GB werkgeheugen, een 12 megapixel camera aan de achterkant en een 5 megapixel camera aan de voorkant.

via [gsmhelpdesk]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.