LG Start In Amerika Met Uitrol Android 7.0 Voor LG G5

LG G5LG heeft eerder in thuisland Zuid-Korea een Android 7.0-update uitgerold voor de LG G5. In andere landen was deze update tot vandaag nog niet beschikbaar, maar hier komt nu een einde aan. T-Mobile-klanten in Amerika ontvangen nu namelijk ook een update naar Nougat.

LG introduceerde de interessante modulaire LG G5 op 21 februari van dit jaar. De smartphone draaide bij de lancering op Marshmallow en beschikt over een 5,3-inch display met een resolutie van 2560×1440 pixels, een Snapdragon 820-processor, 4GB werkgeheugen, 32GB opslagruimte dat kan worden uitgebreid met een microSD-kaart, een 16 megapixel camera aan de achterkant, een 8 megapixel camera aan de voorkant, een 2800mAh verwisselbare accu en een USB C-poort. Ook is het mogelijk om de smartphone uit te breiden met hardware-modules.

LG G5-eigenaren die klant zijn bij T-Mobile melden nu dat ze een update naar Android 7.0 (Nougat) binnenkrijgen. De update is 1,2GB groot en is via OTA “Over-The-Air” te downloaden. Deze download brengt ook de beveiligingsupdate van november met zich mee.

Het is nog onbekend wanneer LG de update zal uitrollen in Nederland en België.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.