“LG Komt Met Nieuwe Serie Smartwatches”

LG-logoEr zou informatie zijn gelekt waaruit op te maken is dat LG werkt aan een nieuwe serie smartwatches. De Zuid-Koreaanse fabrikant zal de smartwatches mogelijk tijdens het Mobile World Congress presenteren.

Volgens de berichten kunnen we volgend jaar onder andere nieuwe smartwatches van Google en HTC verwachten. Er is nu echter informatie in een registratiedatabase opgedoken, waaruit we kunnen opmaken dat LG ook een aantal nieuwe smartwatches zal presenteren.

De toestellen in de registratiedatabase krijgen de namen Watch Style, Watch Pro, Watch Force en Watch Sole. In de bijbehorende informatie staat “watches that communicate data to PDAs; Smart phones for wrist.

lg-watch-trademarks

De fabrikant heeft ook de merknaam LG Watch Pay ingediend. Het gaat hier waarschijnlijk om een wearable die gebruik maakt van LG’s betaaldienst, LG Pay. In deze dienst kunnen meerdere betaalpassen opgeslagen worden. Met de LG Watch Pay kan je waarschijnlijk makkelijk wisselen tussen deze passen en draadloos betalingen uitvoeren.

LG heeft zelf nog niet gereageerd op dit bericht, maar mogelijk horen we tijdens het Mobile World Congress meer over de wearables en betaaldienst van LG.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.