LG Start Uitrol Android 7.0 Voor LG G5 In Nederland

lg g5Android 7.0 (Nougat) was al even beschikbaar voor de LG G5 in het buitenland, maar in Nederland was deze update nog niet beschikbaar. Tot vandaag in ieder geval, want LG is nu ook gestart met de uitrol van de Nougat-update voor Nederlandse toestellen.

In Zuid-Korea, Italië en de Verenigde Staten was LG al begonnen met de uitrol van Android 7.0 voor de LG G5. Deze update brengt een aantal verbeteringen en vernieuwingen met zich mee, waaronder snellere app-updates, de mogelijkheid om direct vanuit de notificatiebalk te reageren op berichten en de multi windows-modus, waarmee je twee applicaties naast elkaar kunt draaien. Verder zijn er verbeteringen doorgevoerd aan de beveiliging van Android en de energiebespaar-functie Doze.

De Android 7.0 (Nougat)-update, die ook de beveiligingsupdate van november met zich mee brengt, is 1,2GB groot en kan via OTA “Over-The-Air” worden gedownload. De update wordt gefaseerd uitgerold, waardoor nog niet iedereen met een LG G5 de update kan downloaden.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.