“Samsung Galaxy S8 Komt Alleen Met Gebogen Scherm”

samsung-galaxy-s7Samsung zal in 2017 twee verschillende uitvoeringen van de Galaxy S8 op de markt brengen. Beide toestellen beschikken over een gebogen display, aldus de Koreaanse media.

Eerder spraken de berichten nog over een gebogen uitvoering en een platte uitvoering, net als bij de Galaxy S7 en de Galaxy S7 Edge. De Koreaanse media spreekt nu echter over een 5,7-inch en 6,2-inch uitvoering, beide met een gebogen scherm.

De strategie die Samsung nu gebruikt, om zowel een platte als een gebogen Edge-uitvoering op de markt te brengen, lijkt zeer succesvol. Toch gaan er meer toestellen van de Edge-variant over de toonbank dan de platte-variant, waardoor de Zuid-Koreaanse fabrikant volgens de laatste geruchten heeft besloten om de Galaxy S8 alleen met gebogen scherm op de markt te brengen.

Mogelijk wil Samsung met het gebruik van gebogen schermen zich met de Galaxy S-serie onderscheiden van de rest. Steeds meer fabrikanten tonen interesse in dergelijke schermen, waaronder Huawei, Vivo en Apple.

Specificaties
Samsung zal de Galaxy S8 volgens eerdere berichten uitrusten met een vingerafdrukscanner achter het scherm. Hierdoor zal de homeknop verdwijnen, net als de standaard 3,5mm-koptelefoonaansluiting. Intern vinden we een 10nm Exynos 8895-soc, 6GB werkgeheugen, 64GB opslagruimte en een USB C-poort.

via [techtastic]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.