OnePlus 3T Ontvangt OxygenOS-update

oneplus-3t-softwareDe nieuwste smartphone van de Chinese fabrikant OnePlus, de OnePlus 3T, krijgt een update naar een nieuwe versie van OxygenOS. Deze software-update brengt een aantal verbeteringen en bugfixes met zich mee, en wordt op dit moment uitgerold.

De OnePlus 3T is een verbeterde variant van de OnePlus 3 en beschikt onder andere over een 5,5-inch scherm met een resolutie van 1920×1080 pixels, een 2,35GHz Snapdragon 821-processor, 6GB werkgeheugen, 64GB of 128GB opslagruimte, een 16 megapixel camera aan de achterkant, een 8 megapixel camera aan de voorkant en een 3400mAh accu met Dash Charge-ondersteuning.

OxygenOS is een door OnePlus ontwikkelde software-schil, die is gebaseerd op Android 6.0 (Marshmallow). Een update naar Android 7.0 (Nougat) moet nog dit jaar volgen, maar eerst ontvangen OnePlus 3T-eigenaren nog een update naar versie 3.5.4. Deze update is voorzien van een aantal bugfixes en een enkele verbetering. Enkele punten die OxygenOS 3.5.4 oplost is de ‘lag’ wanneer de accucapactiteit onder de 5 procent zit, de Bluetooth-problemen met Mazda-auto’s, de Battery Saving Mode en de problemen met de zaklamp.

OxygenOS 3.5.4 wordt momenteel naar een kleine groep OnePlus 3T-gebruikers uitgerold, waarna grotere groepen zullen volgen.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *