Zuk Introduceert Zuk Edge Met 86,4% Screen-to-body-ratio

zuk-edgeZuk heeft de Zuk Edge aangekondigd. De Zuk Edge is een high-end smartphone met een aantrekkelijke prijs en een zeer hoge screen-to-body-ratio.

Zuk heeft een interessante smartphone op de markt gebracht, die onder andere is voorzien van dunne randen rondom het scherm en high-end specificaties. Zo beschikt de smartphone over een 5,5-inch scherm met een Full HD-resolutie, een Snapdragon 821-processor, 4GB of 6GB werkgeheugen, 64GB opslagruimte, een 13 megapixel camera aan de achterkant, een 8 megapixel camera aan de voorkant, een vingerafdrukscanner en een 3100 mAh-accu.

De Zuk Edge draait op Android 7.0 (Nougat) met de eigen UI 2.5-schil en is verkrijgbaar in de kleuren Ceramic White en Titanium Black. Momenteel is de smartphone alleen voor de Chinese markt aangekondigd voor een adviesprijs van omgerekend ongeveer 318 euro (4GB-versie) en 346 euro (6GB-versie).

Het is niet bekend of en wanneer de Zuk Edge naar Europa komt, maar één van zijn voorgangers, de Zuk Z1, was wel in Europa te koop.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.