Nexus 6P-eigenaren Klagen Over Accuproblemen

Google-Nexus-6PEr duiken steeds meer klachten op van Nexus 6P-eigenaren, die melden dat de smartphone soms zomaar uitvalt. De Nexus 6P schakelt uit terwijl er nog meer dan voldoende capaciteit in de accu zit.

Op het internet klagen steeds meer mensen over hun Nexus 6P die geheel uitschakelt terwijl de accu nog een capaciteit van tussen de 10 en 60 procent heeft. Het lijkt het vaakst voor te komen bij toestellen met Android 7.0, maar er komen ook meldingen binnen van toestellen die nog draaien op Android 6.0. Bij Android 6.0 komt het echter alleen voor bij een lagere accupercentage.

Mensen klagen ook over accupercentages die spontaan van 40 procent naar 0 procent schieten. Bij het opladen staat de accupercentage gelijk weer op 40 procent.

Huawei wijst klanten door naar Google, omdat het probleem bij Android zou liggen. Google geeft het probleem echter een lage prioriteit en heeft dan ook nog geen mogelijke oplossing uitgebracht. Hopelijk komt Google binnenkort met een oplossing, maar het bedrijf heeft tot nu toe nog geen reactie gegeven.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

1 Reactie

  1. Peter Bernsen schreef:

    Voor de update was het inderdaad rampzalig. Na de laatste update naar 7.1.1 is het helemaal goed gekomen met m’n 6P en ben weer een blije gebruiker.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.