Instagram Stories Krijgt Stickers En Handsfreevideo

InstagramInstagram heeft een nieuwe update geplaatst in de Google Play Store. Dankzij deze update is het onder andere mogelijk om (kerst)stickers aan je Instagram Stories toe te voegen.

Instagram is sinds 2012 beschikbaar voor Android-toestellen en maakt het mogelijk om foto’s en video’s maken, te bewerken met filter en te delen met vrienden. Sinds 2014 is Instagram in handen van Facebook, die de app regelmatig van nieuwe functies voorziet. Eén van deze functies is Instagram Stories, een Snapchat-achtige manier om foto’s en video’s voor een korte periode te delen. In de laatste update zijn er extra functies toegevoegd aan de Stories.

instagram-stories-stickers

In de laatste versie van Instagram kun je stickers toevoegen aan Stories. Tijdelijk zijn er speciale stickers voor de kerstperiode beschikbaar. Instagram heeft ook de optie ‘handsfreevideo’ toegevoegd. Met handsfreevideo kun je video’s opnemen zonder de knop ingedrukt te hoeven houden. Als laatste is het nu mogelijk om hele lappen tekst toe te voegen aan de media in je verhaal.

Instagram is gratis te downloaden in de Google Play Store.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.