“Renders Van BlackBerry Mercury Met Fysiek Toetsenbord Opgedoken”

blackberry-mercuryOp het internet zijn renders opgedoken van de BlackBerry Mercury, een aankomende smartphone van BlackBerry. We zien onder andere dat de smartphone beschikt over een fysiek toetsenbord. De BlackBerry Mercury wordt in de eerste week van januari onthuld.

De onderstaande afbeelding zou afkomstig zijn van een PowerPoint-voorstelling die TCL aan partners gegeven heeft. TLC mag de BlackBerry-naam sinds kort gebruiken. Uit de afbeelding kunnen we opmaken dat er een vingerafdrukscanner zit verwerkt in de spatiebalk van het fysieke toetsenbord. Dit maakt de Mercury de eerste BlackBerry-smartphone met een vingerafdrukscanner.

Er zit een klein verschil tussen de eerder gelekte render en de PowerPoint-presentatie. Op de render zien we namelijk het logo van BlackBerry staan, terwijl deze in de PowerPoint-presentatie niet aanwezig is. Eén van de twee klopt dus niet.

Specificaties
Volgens de geruchten is de BlackBerry Mercury een mid-range smartphone die beschikt over een 4,5 inch scherm met een HD-resolutie, een Snapdragon 625-processor, 3GB werkgeheugen en een 3400 mAh accu. De smartphone draait op Android 7.0 (Nougat) met BlackBerry’s softwarebeveiliging. TCL zal de “nieuwste generatie BlackBerry-telefoons” tijdens de CES aankondigen.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.