Nieuwe Renders Tonen LG G6

render-lg-g6Op het internet zijn 3D-renders opgedoken van de vermoedelijke LG G6. Als we naar de behuizing kijken lijkt het er op dat LG is afgestapt van het modulaire design.

LG lanceerde begin dit jaar de LG G5, die door zijn modulaire design opviel. LG verwachtte ongeveer 3 miljoen toestellen per kwartaal te verkopen, maar dit is uiteindelijk niet gelukt. In het tweede kwartaal van 2016 wist de Zuid-Koreaanse fabrikant namelijk niet meer dan 2,2 miljoen toestellen te verkopen.

Het lijkt er op dat consumenten niet zitten te wachten op een toestel die je kan uitbreiden met hardware-modules. LG zou volgens de geruchten daarom ook hebben besloten om bij de opvolger niet weer een modulaire behuizing te gebruiken. Als we de onderstaande renders bekijken zou dit inderdaad wel eens het geval kunnen zijn.

Op de renders zien we een toestel met een strakke behuizing. Aan de achterkant zien we een dubbele camera met daaronder een vingerafdrukscanner. Ook zien we een een USB C-poort en een 3.5mm aansluiting voor de koptelefoon. Waarschijnlijk kan de accu niet worden vervangen.

De LG G6 zal waarschijnlijk in februari worden aangekondigd en beschikt volgens de geruchten over een 5.2 tot 5.5 inch display met een QHD-resolutie, een Snapdragon 821-processor, 4GB of 6GB werkgeheugen, een irisscanner en een waterdichte behuizing.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.