“Introductie Van Samsung Galaxy A5 (2017) Op 5 Januari”

samsung-galaxy-a5-2017Gisteren doken enkele specificaties samen met de eerste renders van de Galaxy A5 (2017) op. Vandaag is duidelijk geworden dat Samsung de smartphone waarschijnlijk op 5 januari zal presenteren.

In december van 2015 introduceerde de Zuid-Koreaanse fabrikant de Galaxy A3 en Galaxy A5, waarna later de A7, A8, A9 en A9 Pro nog werden toegevoegd. Nu zal het niet lang meer duren voordat Samsung de nieuwe toestellen voor in de Galaxy A-lijn zal presenteren. 

In Maleisië heeft Samsung namelijk uitnodigingen verzonden voor de introductie van de nieuwe A-lijn op 5 januari. Een paar uur later zal Samsung’s persconferentie op de Consumer Electronics Show (CES) in Las Vegas beginnen.

samsung-galaxy-a-lijn-5-januari-maleisie

Over de Galaxy A5 zijn al verschillende keren details opgedoken. Zo beschikt de smartphone volgens de geruchten over een 5,2-inch Full HD-display, een octa-core Exynos 7880-processor, 3GB werkgeheugen, 32GB opslagruimte, een 16 megapixel camera aan de achterkant, een 16 megapixel camera aan de voorkant en een 3000mAh accu. De smartphone komt op de markt in vier verschillende kleuren. Er gaan ook berichten rond dat de Galaxy A-lijn waterdicht zal zijn. Als we naar de waterdruppels op de bovenstaande uitnodiging kijken kan dit best kloppen.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.