“Samsung Galaxy S8 Krijgt Virtuele Assistent En Stylus”

samsung-galaxy-s8 mockupWe zullen nog heel wat maanden moeten wachten op de introductie van de Samsung Galaxy S8, maar berichten over dit toestel duiken nu al steeds vaker op. De laatste geruchten spreken over een eigen virtuele assistent en mogelijk een stylus als accessoire.

Dit claimt de doorgaans goedgeïnformeerde website SamMobile op basis van anonieme bronnen. De virtuele assistent heet Bixby en werkt met bijna alle Samsung-apps die op de Galaxy S8 staan geïnstalleerd. Bixby zou veel geavanceerder zijn dan S Voice en kan overal in het besturingssysteem worden geactiveerd.

Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om Bixby in de Gallery-app te vragen om foto’s te laten zien die op een bepaalde datum zijn geschoten. Bixby zal S Voice in zijn geheel vervangen. The Wall Street Journal schrijft dat Bixby met een fysieke knop aan de achterkant van de Galaxy S8 kan worden geactiveerd.

Stylus
De geruchten spreken ook over een stylus die als externe accessoire beschikbaar komt voor de Galaxy S8. Volgens een Chinese Weibo-gebruiker had één van de prototypes een geïntegreerde stylus, maar zou Samsung uiteindelijk hebben besloten om de S Pen als externe accessoire aan te bieden.

Samsung zal de Galaxy S8 naar verwachting in april van 2017 aankondigen. De smartphone zou onder andere beschikken over een egde-scherm met hele dunne randen, een Exynos 8895-soc, 6GB werkgeheugen, 64GB opslagruimte, een USB C-poort, betere camera’s en een vingerafdrukscanner onder het scherm.

via [techtastic]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.