“Introductie HTC Ocean Op 12 Januari”

HTC Ocean Sense TouchDe Taiwanese fabrikant HTC zal volgens de laatste berichten de HTC Ocean op 12 januari officieel presenteren. De futuristische smartphone werd drie maanden geleden voor het eerst als concept getoond.

HTC heeft het de afgelopen jaren erg zwaar. Met name de lancering van de HTC 10 in 2016 was geen succes, omdat de smartphone simpelweg te duur is en niet beschikt over onderscheidende functies. Misschien kan HTC het in 2017 goed maken, want we verwachten in januari een vrij unieke smartphone te zien.

In september presenteerde HTC de nieuwe Ocean-serie. Een serie knoploze smartphones die op basis van de positie van je vingers acties uitvoeren. HTC werkt vermoedelijk aan drie prototypes: de Ocean Master, de Ocean Smart en de Ocean Note. Eén van deze toestellen wordt naar verluidt HTC’s nieuwe vlaggenschip. De Ocean Note moet onder andere gaan concurreren met de phablets van Samsung.

htc-u-12-januari

Volgens de Chinese website Eprice zal HTC in het eerste kwartaal van 2017 drie toestellen uitbrengen. De HTC Ocean Note krijgen we volgens de bron al op 12 januari te zien. Een week geleden plaatste HTC al een teaser voor een evenement op 12 januari. Op deze teaser zien we de letter mysterieuze letter ‘U’.

via [allaboutphones]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.