Super Mario Run Android Registratie Nu Open

super-mario-runOp 15 december lanceerde Nintendo het spel Super Mario Run voor iOS. Android-gebruikers kunnen het spel momenteel nog niet downloaden, maar een lancering van de Android-versie is nu weer een stukje dichterbij. Nintendo heeft namelijk de Super Mario Run Android registratie geopend.

Android gebruikers kunnen zich nu registreren voor Super Mario Run. iOS gebruikers konden dit voor de officiële lancering op 15 december ook doen. Zodra het spel beschikbaar is ontvangen mensen die zich geregistreerd hebben dan een melding. Daarna kan iedereen het spel gelijk downloaden en spelen.

Zodra het spel beschikbaar komt in de Play Store, kunnen gebruikers de eerste drie levels gratis spelen. Voor €9,99 krijg je toegang tot 6 complete werelden met 24 verschillende levels.

Wanneer Super Mario Run in de Play Store zal verschijnen is nog niet bekend. De registratie voor iOS-gebruikers startte in september, maar pas op 15 december verscheen het spel in de App Store. Als Nintendo voor dezelfde strategie zou gaan dan kunnen we het spel in maart verwachten.

via [xgn]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.