Tango-smartphone ASUS ZenFone AR Officieel Aangekondigd

asus-zenfone-arASUS heeft tijdens de CES 2017 naast de ZenFone 3 Zoom ook de ZenFone AR gepresenteerd. De ZenFone AR is de tweede Tango-smartphone ooit en beschikt over high-end specificaties.

De ZenFone AR beschikt over een 5,7-inch AMOLED-display met een resolutie van 1440×2560 pixels, een Snapdragon 821-processor, 6GB of 8GB werkgeheugen, 256GB opslagruimte dat kan worden uitgebreid met een microSD-kaart, een 3300mAh accu, dualSIM-ondersteuning, een 8 megapixel camera aan de voorkant en een 23 megapixel camera aan de achterkant. Daarnaast zijn er ook camera’s voor het meten van diepte en tracken van bewegingen.

Google Project Tango
Project Tango kan met behulp van verschillende ingebouwde camera’s de omgeving leren kennen om vervolgens virtueel objecten weer te geven in deze ruimtes. Hierdoor kunnen architecten bijvoorbeeld virtueel meubels tonen in een huis, maar is het ook mogelijk om Augmented Reality spellen te spelen of binnenshuis navigatie te maken.

asus-zenfone-ar

De ASUS ZenFone AR moet in het tweede kwartaal van 2017 uitkomen, maar het is nog niet bekend of de phablet dan ook al in Nederland op de markt verschijnt.

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.