“Aankondiging Van Samsung Galaxy S8 Op 18 April”

SamsungEr zijn opnieuw geruchten opgedoken over de Samsung Galaxy S8. Volgens dit nieuwe gerucht zal Samsung de Galaxy S8 op 18 april officieel aankondigen. Ook is er al een vermoedelijke foto van de smartphone gelekt.

Zowel de Galaxy S5, de Galaxy S6 als de Galaxy S7 heeft Samsung de afgelopen jaren tijdens de Mobile World Congress in februari aangekondigd. De Galaxy-toestellen die Samsung voor de Galaxy S5 uitbracht verschenen pas wat later op de markt. Volgens de geruchten is dit bij de Galaxy S8 ook het geval. Men spreekt namelijk over een apart event, dat op 18 april zou gaan plaatsvinden in New York.

Volgens het productieschema zullen de onderdelen van de Galaxy S8 in februari worden aangeleverd en zal de productie in maart van start gaan. Samsung zou de smartphone later willen introduceren om een vergelijkbaar fiasco als met de Galaxy Note 7 te voorkomen.

samsung_galaxy_s8

Er zou ook al een foto zijn gelekt van de Galaxy S8. Op de foto zien we een toestel met een groot afgerond scherm en zeer kleine bezels. Ook is er geen fysieke thuis-knop aanwezig. Aangezien de officiële introductie nog ver weg is, bekijken we de foto echter met een flinke korrel zout.

Eerdere geruchten spreken over een drukgevoelig scherm, een vingerafdrukscanner onder het scherm, 6GB werkgeheugen, 256GB opslagruimte en een S Pen die als accessoire kan worden bijgekocht. Ook zou Samsung de 3,5mm aansluiting mogelijk achterwege laten.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.