Samsung Presenteert Kleinste Camerasensor Van Het Bedrijf

ISOCELL_Slim_GH1_cameraSamsung heeft zojuist een nieuwe camerasensor voor smartphones aangekondigd. De ISOCELL Slim GH1 is de kleinste camerasensor die het bedrijf tot nu toe heeft gepresenteerd. Waarschijnlijk zal de sensor vooral voor selfie-camera’s worden gebruikt.

Samsung introduceerde onlangs de grootste camerasensor van het bedrijf, de 108 megapixel ISOCELL Bright HMX. Nu komt de Zuid-Koreaanse fabrikant met zijn kleinste camerasensor, de ISOCELL Slim GH1. De nieuwe camerasensor is vooral geschikt voor selfie-camera’s, omdat aan de voorkant behoefte is aan kleinere sensoren om zo de schermranden en inkepingen in het scherm zo klein mogelijk te houden.

De ISOCELL Slim GH1 krijgt ondanks zijn kleine formaat van slechts 0,7 micrometer dezelfde lichtgevoeligheid mee als andere sensors die een pixelgrootte van 1.4 micropixels hebben. De sensor heeft ondersteuning voor 4K-filmen (3984 x 2740 pixels), elektronische beeldstabilisatie (EIS), phase detection autofocus en HDR-beelden in real-time. Het is nog onduidelijk wanneer de eerste smartphone met ISOCELL Slim GH1 op de markt zal verschijnen.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.