“HTC Werkt Aan HTC Vive-smartphone”

HTCOp 12 januari zal HTC een persevenement houden waar de Taiwanese fabrikant volgens de geruchten twee nieuwe smartphones zal presenteren, namelijk de HTC U Ultra en de HTC U Play. Volgens de doorgaans goedgeïnformeerde lekker Evan Blass komt daar nog een derde toestel bij, genaamd HTC Vive smartphone.

Evan Blass plaatste op zijn Twitter-account @evleaks een promotievideo waarin een shot te zien is van een smartphone met de HTC Vive merknaam. In de promotievideo laat HTC zien dat het bedrijf de consumenten meer vrijheid wil geven over het uiten van de persoonlijke stijl. Zo zien we onder andere verschillende smartphone-hoesjes voorbij komen in uiteenlopende stijlen en kleuren.

htc-vive-smartphone

HTC Vive
HTC heeft in april van 2016 de virtual reality-headset HTC Vive op de markt gebracht. Deze headset heeft tijdens de Consumer Electronics Show 2016 maar liefst 22 prijzen gewonnen en krijgt zeer goede beoordelingen van de consumenten. Wat de HTC Vive en de HTC Vive-smartphone precies met elkaar gemeen hebben is niet bekend.

via [allaboutphones]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *