Render Van HTC One M9 en HTC One M9 Plus Gelekt

HTC-One-M9-PlusEvan Blass, de man achter de Twitter account @EVLeaks heeft een render gelekt van de HTC One M9 en een grotere variant die mogelijk HTC One M9 Plus gaat heten. Het is opvallend om te zien dat de grotere variant een fysieke homeknop heeft die erg veel lijkt op de homeknop op Samsung-toestellen.

Volgens de geruchten krijgt de HTC One M9 een 5-inch display en de HTC One M9 Plus een 5,5-inch display. De selfie camera is verplaatst naar het midden van de smartphone en de grotere variant krijgt een fysieke homeknop die veel wegheeft van de homeknop op Galaxy S-toestellen.

We kunnen nooit met zekerheid zeggen of de bovenstaande afbeelding echt is, maar Evan Blass heeft regelmatig juiste persafbeeldingen gelekt van onder andere HTC smartphones en van andere fabrikanten. Ook lijkt de render veel op de eerder gelekte foto’s van de HTC One M9.

Eerdere geruchten spreken over een Qualcomm Snapdragon 810 processor, 3GB werkgeheugen, een 2840mAh accu en een 20,7 megapixel camera aan de achterkant. HTC zal de HTC One M9 op 1 maart tijdens de Mobile World Congress in Barcelona onthullen.

via [apparata]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.