“Renders Tonen Uiterlijk Samsung Galaxy S8”

Samsung Galaxy S8 renderSamsung zal de Galaxy S8 naar verluidt in april officieel onthullen, maar tot die tijd kunnen wij al genieten van de geruchten en renders die wekelijks opduiken. Deze week zijn nieuwe renders opgedoken waarop het design van de Galaxy S8 goed te zien is. De renders zijn gelekt door een hoesjesmaker.

Als de renders kloppen zal Samsung de kenmerkende thuisknop weg laten. Inplaats daarvan krijgt de Galaxy S8 toetsen op het scherm, net als bijvoorbeeld bij de Google Pixel of de LG G5. Er zijn twee renders gelekt. Eén met een zwart hoesje en één met een doorzichtig hoesje. Op de render met de zwarte hoes zien we weinig van de Galaxy S8 zelf, maar op de render met het doorzichtig hoesje kunnen we zowel de voorkant als de achterkant van de Galaxy S8 bewonderen.

Samsung Galaxy S8 render2

We zien dat de achterkant veel wegheeft van die van de Galaxy S7 en Note 7. Boven het scherm zien we een speaker en een camera met twee verschillende sensoren. Onder het scherm zijn zowel de thuisknop als de capacitieve knoppen van Samsung weggehaald. Inplaats daarvan zien we nu het logo van het bedrijf. Op deze renders kunnen we dit niet goed zien, maar uit eerder gelekte afbeeldingen blijkt dat de Galaxy S8 ook een aansluiting krijgt voor een 3.5mm headphone jack.

via [allaboutphones]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.