Renders Tonen Samsung Galaxy Note 10+

Samsung-Galaxy-Note-10+-renderSamsung zal volgende maand de opvolger van de Galaxy Note 9 introduceren. Er zijn nu echter al verschillende renders opgedoken waarop zowel de Galaxy Note 10 als de Galaxy Note 10+ te zien zijn. We zien een paar kleine verschillen tussen de twee toestellen.

Voor de officiële introductie van de Galaxy Note 10-serie moeten we nog tot 7 augustus wachten, maar de afgelopen weken duiken steeds meer details op over de aankomende vlaggenschip van Samsung. Ditmaal zijn er verschillende renders opgedoken via de websites WinFuture en MySmartPrice. Hierop zien we een zwarte en een olie-achtige variant van de toestellen. 

Samsung-Galaxy-Note-10-render

We zien onder andere een driedubbele camera in de linkerbovenhoek. Bij de Note 10+ zien we daarnaast nog twee extra sensoren. Vermoedelijk is een van deze sensoren een time-of-flightsensor. Ook zien we de uitsparing voor de selfie-camera in het scherm. Verder valt op dat het scherm zeer dunne schermranden heeft. Aan de zijkant zitten de volume-knoppen en een powerknop, maar een Bixby-knop ontbreekt.

Samsung-Galaxy-Note-10-render-zwart

Naar verwachting zal Samsung ook 5G-varianten van de tablets op de markt brengen. Volgens de website GalaxyClub komt een van deze 5G-toestellen ook naar Nederland.

via [tweakers]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.