“Details Accu Samsung Galaxy S8 Bekend”

Samsung Galaxy S8 renderDe goedgeïnformeerde lekker Evan Blass meldt dat de Samsung Galaxy S8 en Galaxy S8 Plus een batterijcapaciteit van 3000 mAh en 3500 mAh krijgen. Ook zijn de afmetingen bijna gelijk aan die van de Galaxy S7 en Galaxy S7 Edge.

Evan Blass schrijft dat de Galaxy S8 beschikt over een 3000mAh accu en de Galaxy S8 Plus over een 3500mAh accu. Een andere bron uit Korea schrijft echter dat de toestellen een 3250mAh en 3750mAh accu krijgen, maar dat Samsung zelf de batterijcapaciteit elk moment kan veranderen als dat nodig is. Welke van deze twee bronnen juist is is niet duidelijk, maar Evan Blass heeft het vaak bij het rechte eind.

Eerder zou al een foto zijn gelekt van de Galaxy S8. Op basis van deze foto en een eerder gelekte render heeft designer Lee Kingway ontwerpen gemaakt van de smartphone in verschillende kleuren. Volgens de geruchten meet de Galaxy S8 140.14 x 72.20 x 7.30mm en is de smartphone voorzien van een irisscanner, een UBS-C poort, een 3.5mm audio jack en een hartslagmonitor. Vanwege het groter scherm is er geen fysieke home-button aanwezig.

via [allaboutphones]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.