“OnePlus 5 Krijgt 3300 mAh Batterij en Dubbele Camera”

OnePlus 5 verpakkingHet is weer een nieuwe dag, en dus is het tijd voor een nieuw OnePlus 5-gerucht. Ditmaal zou er informatie zijn opgedoken over de accu en de camera van de aankomende vlaggenschip.

Via de website Android Authority zou een foto zijn gelekt van de verpakking van de OnePlus 5. Op deze verpakking staat de tekst “Dual Camera. Clearer Pictures.” Het lijkt er dus op dat de geruchten over een dubbele camera aan de achterzijde kloppen. Volgens de bron is de camera van de OnePlus 5 één van de belangrijkste verkooppunten.

Via Weibo zou ook een vermeende poster voor de OnePlus 5 zijn opgedoken. Op deze poster valt te lezen dat de OnePlus 5 een 3300 mAh batterij krijgt. Dit is een nette accucapaciteit, aangezien de OnePlus 5 de dunste smartphone van het bedrijf moet worden. We hebben echter wel onze bedenkingen bij de betrouwbaarheid van de bron, dus neem het bericht over de accucapaciteit voorlopig nog even met een flinke korrel zout.

OnePlus maakte eerder zelf al bekend dat de OnePlus 5 beschikt over een Snapdragon 835-processor en een vingerafdrukscanner aan de voorzijde. Naar verwachting krijgen we de smartphone op 15 juni al te zien.

via [allaboutphones]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.