Dropbox Introduceert Paper en Smart Sync Voor Alle Gebruikers

DropboxDropbox heeft twee nieuwe functies voor iedereen geïntroduceerd. Paper is een documentenbewerker die al langer beschikbaar was in de betaversie van Dropbox. Met de nieuwe functie Smart Sync kan je aangeven welke bestanden wel en niet gesynchroniseerd moeten worden.

Dropbox heeft een nieuwe functie geïntroduceerd die vooral handig is voor bedrijven en mensen met erg veel data. Zo komt het wel eens voor dat de grotere volumes aan data niet allemaal passen op kleinere toestellen zoals smartphones. Smart Sync moet dit datatekort probleem oplossen door de gebruiker te laten kiezen welke mappen en bestanden lokaal opgeslagen moeten worden en welke in de cloud moeten blijven staan.

Meer en meer data wordt gemaakt en geconsumeerd, terwijl de apparaten en systemen die we gebruiken steeds kleiner worden als we kijken naar de opslagcapaciteit. We wilden daarom een oplossing bedenken die onze zakelijke klanten zou toestaan vanuit één plek hun bestanden te openen, zonder dat ze te maken zouden hebben met de beperkingen die je normaal hebt als je je harde schijf laat synchroniseren. Aldus ontwikkelaar Jeroen Roodnat.

smart-sync-dropbox

Paper is een functie die tot nu toe alleen in de betaversie van Dropbox beschikbaar was. Met Paper kunnen gebruikers samen met anderen documenten bewerken. Paper beschikt ook over een aantal extra’s zoals een zoekfunctie, presentatiemodus en Google Calender-integratie.

via [techzine]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.