“Nieuwe Specificaties Samsung Galaxy J7 (2017) Uitgelekt”

Samsung Galaxy J7 2017 renderOpnieuw zijn er specificaties van de Samsung Galaxy J7 (2017) opgedoken. De nieuwe gegevens zijn afkomstig uit een benchmarktest van GFX Bench.

Vorige maand lekten al verschillende renders uit waarop het uiterlijk van de Galaxy J7 (2017) te bewonderen is. Het toestel krijgt een vergelijkbaar premium design als de Galaxy A-serie en beschikt onder andere over twee microfoontjes voor noise cancellation en ondersteuning voor snelladen.

Uit de nieuwe gegevens van GFX Bench kunnen we opmaken dat de Galaxy J7 (2017) beschikt over een 5,5-inch display met een resolutie van 1280×720 pixels, 2GB werkgeheugen, 16GB opslagruimte, een 8 megapixel camera aan de achterkant en een 5 megapixel camera aan de voorkant. Er komt een variant met een Snapdragon 625-processor en een variant met een Exynos 7870-processor op de markt.

De Samsung Galaxy J7 (2017) draait op Android 7.0 (Nougat) en is al gecertificeerd door Federal Communications Commission (FCC) en door Bluetooth SIG. Hierdoor is de kans groot dat de smartphone binnenkort zal worden aangekondigd.

via [allaboutphones]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.