“Verpakking Alcatel One Touch-smartphones Om Te Bouwen Tot VR-bril”

Alcatel OneTouch Idol 4S VR-verpakkingAlcatel One Touch heeft volgens de betrouwbare lekker Evan Blass een interessante manier bedacht om meer klanten aan te trekken. Zo is de smartphone-verpakking van de Idol 4 en de Idol 4S te gebruiken als virtual reality-bril.

Alcatel One Touch lijkt zijn inspiratie te halen uit Google’s kartonnen VR-bril, Google Cardboard. Alcatel heeft de doosjes van zijn nieuwe smartphones namelijk zo ontworpen dat deze niet alleen dienen als verpakking, maar ook kunnen worden gebruikt als virtual reality-bril voor de smartphone.

De twee nieuwe Alcatel-smartphones, de Idol 4 en de Idol 4S, zullen later deze maand tijdens de Mobile World Congress worden aangekondigd. Doordat Alcatel eerder al per ongeluk de specificaties van de toestellen online zette, weten we dat de Alcatel Idol 4 is voorzien van een 5,2 inch display met een Full HD-resolutie, een Qualcomm Snapdragon 617-chip, 2GB of 3GB werkgeheugen, 16GB opslagruimte, een 2610 mAh accu, een 13 megapixel camera aan de achterkant en een 8 megapixel camera aan de voorkant.

De Alcatel Idol 4S beschikt over een 5,5 inch AMOLED-display met een resolutie van 2560 x 1440 pixels, een Qualcomm Snapdragon 652-chip, 3GB werkgeheugen, 32GB opslagruimte, een 16 megapixel camera aan de achterkant en een 8 megapixel camera aan de voorkant. Beide toestellen draaien op Android 6.0 (Marshmallow).

via [techzine]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.