Galaxy S8-hoesjes Tonen Locatie Vingerafdrukscanner

samsungEvan Blass heeft opnieuw informatie gedeeld over de aankomende Galaxy S8 en Galaxy S8 Plus van Samsung. Via Weibo is namelijk een foto opgedoken van twee hoesjes voor beide varianten van de Galaxy S8. Deze hoesjes hebben aan de achterkant een uitsnede voor de vingerafdrukscanner. Volgens Blass klopt deze positie.

Evan Blass is een bekende lekker die regelmatig juiste informatie deelt via zijn Twitter account @evleaks. Tot nu toe heeft Blass altijd aangegeven dat de positie van de vingerafdrukscanner op gelekte foto’s van Galaxy S8-hoesjes niet klopt, maar bij de onderstaande afbeelding klopt dit volgens hem wel.

Samsung Galaxy S8 hoesjes

Het is niet bekend of de hoesjes wel of niet echt zijn, maar dat maakt eigenlijk niks uit. Het gaat er namelijk om dat Evan Blass heeft aangegeven dat de vingerafdrukscanner inderdaad naast de camera zal worden geplaatst. Iets waar voorheen wat onduidelijkheid over was. Zo spraken eerdere geruchten namelijk over een vingerafdrukscanner onder de camera of zelfs onder het scherm.

De Galaxy S8 beschikt volgens eerdere berichten over een Snapdragon 835 of Exynos 8895 processor, 4GB of 6GB werkgeheugen, een 12 megapixel camera aan de achterkant, een 5 megapixel camera aan de voorkant, een USB Type-C poort en een 3250mAh accu.

via [allaboutphones]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.