Bixby-knop Op Samsung-toestellen Kan Nu Compleet Worden Uitgezet

samsung galaxy S8 BixbySamsung introduceerde eerder dit jaar de virtuele assistent Bixby, die standaard aanwezig is op de Galaxy S8-toestellen. Met de Bixby-knop aan de zijkant van de smartphone kun je deze slimme assistent oproepen. Helaas voor Samsung heeft niet iedereen behoefte aan Bixby en klagen veel mensen over het per ongeluk indrukken van de Bixby-knop. Samsung heeft nu eindelijk een update uitgebracht, waardoor het nu mogelijk is om de Bixby-knop compleet uit te schakelen.

Al kort na de lancering van de Galaxy S8 bleek dat niet iedereen behoefte had aan de virtuele assistent Bixby. Ontwikkelaars brachten applicaties uit waarmee je de Bixby-knop kon uitschakelen of kon gebruiken om een andere app mee te openen. Samsung was het hier echter niet mee eens en bracht een update uit die dergelijke apps blokkeerde.

Samsung leek later toch weer van gedachten te veranderen en besloot zelf een update uit te rollen om de Bixby-knop uit te kunnen schakelen. Sinds deze update kun je inderdaad aangeven om Bixby niet meer op te starten met de Bixby-knop, maar de knop kon er nog wel voor zorgen dat je telefoon uit zijn sluimer werd gehaald.

Met een nieuwe update die Samsung nu uitrolt naar de Galaxy S8, S8+ en Note 8, kan ook dit worden uitgeschakeld. Om de nieuwe update te downloaden ga je naar Galaxy Apps en klik je vervolgens op My Apps. Klik op Update All om de laatste updates binnen te halen.

via [allaboutphones]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.