Details Accucapaciteit Galaxy S8-toestellen Gelekt

samsungEerdere geruchten deden vermoeden dat Samsung de aankomende Galaxy S8-toestellen zal uitrusten met een iets grotere accu dan zijn voorgangers. Het lijkt er nu echter op dat dit toch niet het geval zal zijn.

De betrouwbare lekker Evan Blass bracht eind januari naar buiten dat de Galaxy S8 en de Galaxy S8 Plus worden uitgerust met een 3000mAh en 3500mAh accu. Dit is te vergelijken met de 3000mAh en 3600mAh accu’s in de Galaxy S7 en Galaxy S7 Edge. Een aantal dagen later dook echter een gerucht op die beweerde dat de toestellen worden uitgerust met een 3250mAh en 3750mAh accu. Dit zorgde voor onduidelijkheid.

Zojuist is er opnieuw een bericht over de accu’s naar buiten gebracht. Ditmaal door de doorgaans betrouwbare bron ‘The Investor‘. Volgens The Investor heeft Samsung na het afronden van een aantal tests een definitief besluit genomen om een 3000mAh- en 3500mAh accu te gebruiken voor de nieuwe flagship-toestellen. De afmetingen van de toestellen zou hierbij een rol hebben gespeeld. De accu’s zullen worden gemaakt door Samsung SDI en de Japanse leverancier Murata Manufacturing.

Samsung zal de Galaxy S8 en Galaxy S8 Plus vermoedelijk op 29 maart tijdens een Unpacked-evenement in New York presenteren. Vanaf 21 april zijn de toestellen verkrijgbaar.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.