“Opvolger Samsung Galaxy Fold Is Goedkoper En Krijgt Ander Ontwerp”

Samsung-Galaxy-FoldVolgens de laatste geruchten is Samsung van plan om begin volgend jaar een opvolger van de opvouwbare Galaxy Fold te introduceren. De Galaxy Fold 2 heeft een vierkanter ontwerp en krijgt een lagere adviesprijs mee, aldus Bloomberg.

Volgens Bloomberg werkt Samsung aan een opvouwbare smartphone met een 6,7-inch scherm. Dit is kleiner dan het 7,3-inch scherm van de huidige Galaxy Fold. Doordat het scherm een horizontale vouwlijn heeft lijkt de smartphone meer op een “clamshellsmartphone”. De huidige Galaxy Fold heeft een rechthoekig ontwerp, maar de nieuwe opvouwbare smartphone zou een meer vierkant ontwerp hebben.

De opvolger heeft ook geen notch in de rechterbovenhoek. In plaats daarvan heeft het scherm, net als de Galaxy S10 en Note 10, een ronde uitsparing voor de selfie-camera. Daarnaast beschikt de smartphone aan de buitenkant over een dual-camera. Deze camera zit aan de achterkant wanneer je de smartphone openklapt en aan de voorkant wanneer je de smartphone dichtklapt.

De nieuwe opvouwbare smartphone van Samsung zou begin volgend jaar op de markt moeten verschijnen, maar de releasedatum hangt af van het succes van de Galaxy Fold die deze maand zal worden uitgebracht.

via [androidplanet]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.