“Vernee Apollo 2 Krijgt Helio X30-chipset En 8GB Werkgeheugen”

Vernee_Apollo_2Op de Mobile World Congress krijgen we volgens de geruchten verschillende toestellen van Vernee te zien, waaronder de Apollo 2, de Thor E en de Thor Plus. De Vernee Apollo 2 beschikt onder andere over een MTK Helio X30-chipset en tot maar liefst 8GB werkgeheugen.

In oktober presenteerden de Chinese fabrikant Vernee en de chipsetmaker MediaTek de ‘product roadmap’ van eind 2016 en begin 2017. Hierin stond dat Vernee in maart de Apollo 2 wil introduceren. Dit toestel beschikt over een Super AMOLED-scherm en een Helio X30-chipset, die qua prestaties te vergelijken zou zijn met de Soapdragon 821-chipset. De Helio X30 heeft 10 rekenkernen en heeft ondersteuning voor 8GB werkgeheugen.

De Vernee Apollo 2 zal de tweede smartphone worden met 8GB werkgeheugen. De ASUS ZenFone AR was de eerste smartphone. Uit de bovenstaande persafbeelding kunnen we opmaken dat er ook een goedkopere variant met 6GB werkgeheugen zal worden uitgebracht. Vernee zal volgens de berichten later ook de Apollo 2 Pro op de markt willen brengen die zal worden voorzien van een Snapdragon 835-processor.

Thor E en Thor Plus
Naast de Apollo 2 zal Vernee tijdens de Mobile World Congress ook nog de Vernee Thor E en de Vernee Thor Plus presenteren. De Thor E is slechts 8,2mm dik, maar is toch voorzien van een opmerkelijk grote accu met een capaciteit van 5,020 mAh. De Thor Plus is 7.9mm dun en beschikt over een accucapaciteit van maar liefst 6,050 mAh.

Thor-E

Thor-Plus

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.