LG G6 Beschikt Over Snapdragon 821 In Plaats Van 835

LG G6Dankzij een gelekte foto kunnen we met vrij veel zekerheid zeggen dat de LG G6 niet zal beschikken over de nieuwe Qualcomm Snapdragon 835-processor. In plaats daarvan krijgt de nieuwe vlaggenschip een Snapdragon 821-processor.

Ondanks dat verschillende geruchten al spraken over een Snapdragon 821-chipset, hoopten we stiekem dat de LG G6 zou beschikken over een Snapdragon 835-chipset, de nieuwste en krachtigste processor van Qualcomm. De onderstaande foto, die genomen zou zijn tijdens een besloten LG presentatie op de CES, lijkt helaas te bevestigen dat LG inderdaad voor de Snapdragon 821-chipset heeft gekozen.

LG-G6-specifciaties

Op de foto zien we namelijk dat de LG G6 een Qualcomm MSM8996AC CPU krijgt, deze CPU staat voor de Snapdragon 821. Ook zien we dat de smartphone beschikt over een 5.7-inch display, een vingerafdrukscanner aan de achterkant, een stof- en waterdichte behuizing en Quad DAC-ondersteuning.

Samsung is de fabrikant die de Snapdragon 835 massaal produceert voor Qualcomm. Vermoedelijk heeft Samsung een deal gesloten om als eerste de Snapdragon 835 te mogen gebruiken. Als dit inderdaad het geval is krijgen we de Snapdragon 835 waarschijnlijk pas voor het eerst te zien bij de lancering van de Galaxy S8.

via [allaboutphones]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.