Samsung Galaxy S7 en Galaxy S6 Krijgen Deze Maand Nougat-update

samsungSamsung heeft via een Tweet een tijdlijn vrijgegeven waarin staat dat alle Galaxy S7 en Galaxy S6-toestellen nog deze maand een Nougat-update zullen ontvangen.

De vicedirecteur van de Zuid-Koreaanse fabrikant heeft via een tweet een lijstje gedeeld van toestellen die deze maand een update naar Android 7.0 zullen ontvangen. We zien dat het gaat om verschillende uitvoeringen van de Galaxy S7 en de Galaxy S6, waaronder de Edge en Edge+ uitvoeringen.

Samsung Nougat update schema

Achter de namen van de toestellen staat dat Samsung de Nougat-update in de tweede week van februari zal uitrollen naar de Galaxy S7 en de Galaxy S7 Edge. In de derde week volgen de Galaxy S6, S6 Edge+ en Note 5 en in de laatste week zal ook de Galaxy S6 Edge de update binnenkrijgen. We zullen de komende weken te weten komen of de bovenstaande lijst klopt.

via [tabletsmagazine]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

5 Reacties

 1. Hansz schreef:

  En achteraf blijkt het natuurlijk weer eens niet te kloppen want we zitten inmiddels in de 3e week van februari en nog steeds niks voor mijn S7 edge, die ook nog eens in december de laatste beveiligings update heeft gekregen.

 2. Musback schreef:

  Op sammobile zie je dat ze idd de 7 aan het uitrollen zijn, alleen niet in be/NL…

 3. modje schreef:

  Sorry maar dit lijkt me geen Zuid-Koreaans. En wie zegt dat dit ook voor de Benelux geldt? Volgens mij is alleen maar bekend dat de Benelux het 1e kwartaal aan de beurt is dus dat kan ook nog in maart zijn.

 4. Erhan schreef:

  Dit lijstje is in het Turks en ook voor Turkije bestemd. Helaas. Ik zit ook met smart te wachten op die update in Nederland.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.