LG Plaatst Teaser Gebruikersinterface LG G6

LG-UX-6.0De Zuid-Koreaanse fabrikant LG heeft een teaser-video geplaatst waarin de gebruikersinterface van de LG G6 te zien is. De smartphone zal over twee weken officieel worden aangekondigd.

De nieuwe interface heet LG UX 6.0 en is geoptimaliseerd voor het gebruik op een FullVision-scherm. FullVision staat voor het 5,7-inch scherm van de LG G6, met een beeldverhouding van 18:9 en een resolutie van 1440 bij 2880 pixels. In de video komen de hashtags #square, #FullVision, #UX en #Graphics voorbij.

LG UX 6.0 is gebaseerd op Android 7.0 (Nougat) en lijkt gebruikt te maken van verschuifbare vierkanten. Deze vierkanten kunnen worden gebruikt voor het uitvoeren van een taak of applicatie. Ook kunnen vierkante foto’s worden gemaakt, die ideaal zijn voor bijvoorbeeld Instagram.

De LG G6 zal op 26 februari officieel worden aangekondigd. Volgens de laatste berichten beschikt de smartphone over een 5,7-inch QHD+-scherm, een Snapdragon 821-processor, een vingerafdrukscanner aan de achterkant, een stof- en waterdichte behuizing, Quad DAC-ondersteuning en 4GB of 6GB werkgeheugen.

via [gsminfo]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.