Duidelijke Afbeeldingen Tonen Moto G5

moto-g5-fotoTijdens de Mobile World Congress zal Lenovo naar verwachting de Moto G5 en de Moto G5 Plus introduceren. Van de Moto G5 zouden nu echter al enkele foto’s zijn opgedoken waarop de smartphone goed te zien is.

Onlangs doken voor het eerst renders op van de vijfde generatie Moto G-toestellen. Zojuist zijn er ook duidelijke foto’s gelekt van de Moto G5, die erg overeenkomt met de eerder gelekte render. Op de twee foto’s zien we de fysieke homeknop aan de voorkant en een camera met flitser aan de achterkant. Bij de instellingen zien we dat de smartphone draait op Android 7.0 (Nougat).

moto-g5-foto-1

Volgens de bron heeft de Moto G5 een metalen behuizing en een verwijderbare accu. In de fysieke homeknop zit een vingerafdrukscanner.

Eerdere geruchten spreken verder over een 5-inch scherm met een Full HD-resolutie en een 1.4 GHz Snapdragon 430 octa-core processor. De Moto G5 Plus krijgt een 5,2-inch Full HD-scherm en een 2.0 GHz Snapdragon 625 octa-core processor. Naar verwachting krijgen we beide toestellen later deze maand tijdens de Mobile World Congress officieel te zien.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.