Samsung Start Uitrol Nougat-update Voor Galaxy S7 In Nederland

samsung-galaxy-s7Samsung is begonnen met de uitrol van Android 7.0 (Nougat) voor de Galaxy S7 en de Galaxy S7 Edge in Nederland. Om te controleren of de update ook al op jouw toestel beschikbaar is ga je naar ‘Instellingen‘ -> ‘Over deze telefoon‘ -> ‘Software-update‘.

Verschillende gebruikers in Nederland melden dat ze de Nougat-update nu binnenkrijgen op hun Galaxy S7 en Galaxy S7 Edge. Het lijkt te gaan om toestellen die bij Vodafone T-Mobile zijn gekocht. Samsung komt hiermee zijn belofte, om de update nog dit kwartaal uit te rollen, na.

Android 7.0 brengt een aantal nieuwe functies met zich mee, waaronder de Quick Reply-functie. Met Quick Reply is het mogelijk om te reageren op een inkomend bericht zonder hiervoor de app te hoeven openen. Het uiterlijk van Android is ook aangepakt, waardoor de interface er nu wat rustiger uitziet.

Hebben jullie de Nougat-update al kunnen downloaden?

via [androidplanet]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

13 Reacties

 1. Hansz schreef:

  Helaas gaf dit artikel van AndroidPlanet niet de juiste informatie want de uitrol is niet begonnen bij Vodafone branded toestellen maar bij T-Mobile branded toestellen.

 2. S7Edgeuser schreef:

  Verder hebben unbranded toestellen dr updat ook niet.

 3. Edwin schreef:

  Nee helaas mijne bleek uit portugal te zijn.
  Iemand een csc en pda omschrijving van een nederlandse s7 edge?

 4. S7e. schreef:

  Herlaas ook nog niet voor de S7edge op kpn.

 5. Alfred schreef:

  Wanneer dan eindelijk voor Vodafone?

 6. Ferrie schreef:

  Op de foto staat een s6 (egde)

 7. Robert schreef:

  Ik dacht dat alle toestellen uit 2016 al 7.0 draaiden. Zelfs mijn oude z3+ heeft al 7.0

 8. Pauline schreef:

  Die Quick reaction… ik heb dat al een tijdje op mijn s6… ben dan wel nieuwsgierig wat daar aan gaat veranderen

 9. Iemand schreef:

  Hoe kan je zien of je telefoon “branded” of “unbranded” is? Heeft dat te maken met wanneer je hem heb gekocht? Ik heb hem gocht in maart 2016 (S7)

 10. Ronny schreef:

  In België krijgen de Proximus Branded toestellen de update sinds vandaag binnen maar de unbranded toestellen LUX staan helaas nog steeds op de securitypatch van december. Ben echt benieuwd wanneer Samsung deze update naar LUX en andere vergeten regio’s gaat pushen want uiteindelijk betalen we er allemaal toch een 749 euro voor en dan is ieder klant gelijk naar mijn mening en zouden 2 maanden na launch toch bijna alle toestellen voorzien moeten kunnen zijn. Dit kan dus echt niet en ik voorzie de afronding van de update bij lancering S8 en + op 21 april.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.